Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

AMERIKAANSE SCHOOLBUS HUREN

Bij ECP events kunt u een Amerikaanse schoolbus huren. Een Amerikaanse schoolbus is uitstekend geschikt om uw gasten naar diverse locaties te vervoeren. Ook is de bus ideaal voor bijvoorbeeld trouwvervoer, gezellig voor zowel kleine als grote gezelschappen en een uitkomst voor parkeerproblemen bij diverse trouwlocaties. Tevens kunnen de twee families elkaar gelijk beter leren kennen met een ontspannen sfeer in de schoolbus. De Amerikaanse schoolbus is met de nieuwe roomkleurige bekleding en nieuwe marmoleum bruine vloer echt een plaatje!

MOGELIJKHEDEN

Amerikaanse schoolbussen zijn uiterst geschikt voor vervoer bij bijvoorbeeld schoolreisjes. Uw leerlingen zullen een ritje met een bus die zij al zo vaak in een film gezien hebben niet snel vergeten! U kunt de bussen ook inzetten als trouwvervoer van uw gasten bij een bruiloft. Met de Amerikaanse schoolbussen als volgvervoer kunt u heerlijk met uw complete gezelschap op weg naar de feestlocatie. Natuurlijk zijn de bussen voor veel onvergetelijke dagen in te huren. De bussen zijn onder andere geschikt voor:

 • Trouwvervoer
 • Evenementenvervoer
 • Inzet bij open dagen
 • Vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes
 • Groepsvervoer met carnaval!
 • Familie dagen

TARIEVEN

Wilt u graag een Amerikaanse schoolbus huren? Dan hebben wij voor u een voordelige aanbieding. De huurprijs van de Amerikaanse schoolbus bedraagt namelijk € 585,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de bus langer huren dan 4 uur? Dan rekenen wij voor ieder extra uur een tarief van € 95,00 per uur.

INTERESSE

Heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een Amerikaanse schoolbus huren? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Amerikaanse schoolbus huren