Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

AMERIKAANSE SCHOOLBUS

De Amerikaanse Schoolbus is uitstekend geschikt om uw gasten naar diverse locaties te vervoeren. Ideaal voor trouwvervoer, gezellig voor zowel kleine als grote gezelschappen en een uitkomst voor parkeerproblemen bij diverse trouwlocaties. Tevens kunnen de twee families elkaar gelijk beter leren kennen met een ontspannen sfeer in de schoolbus.

De Amerikaanse schoolbus is met de nieuwe roomkleurige bekleding en nieuwe marmoleum bruine vloer een plaatje!

De huurprijs van de Amerikaanse schoolbus is € 585,00 voor standaard vier uur inclusief aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.

Voor ieder extra uur rekenen wij een tarief van € 95,00 per uur.

Amerikaanse schoolbus

BIJZONDER EN LEUK VERVOER

Amerikaanse schoolbussen zijn uiterst geschikt voor vervoer bij bijvoorbeeld schoolreisjes. Uw leerlingen zullen een ritje met een bus die zij al zo vaak in een film gezien hebben niet snel vergeten! U kunt de bussen ook inzetten als trouwvervoer van uw gasten bij een bruiloft. Met de Amerikaanse Schoolbussen als volgvervoer kunt u heerlijk met uw complete gezelschap op weg naar de feestlocatie. Een ideale uitkomst voor parkeerproblemen bij diverse trouwlocaties en het is fijn dat al uw gasten bij elkaar zijn en blijven. Natuurlijk zijn de bussen voor veel meer onvergetelijke dagen in te huren. De bussen zijn onder andere geschikt voor:

  • Evenementenvervoer
  • Inzet bij open dagen
  • Vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes
  • Groepsvervoer met carnaval!
  • Familie dagen

ECHTE BLIKVANGERS!

De bussen zijn ook uiterst geschikt voor reclame en promotie doeleinden. Een Amerikaanse schoolbus is natuurlijk van zich eigen al een enorme blikvanger! Deze blikvanger kan worden voorzien van bestikkering zodat niemand de reclame voor uw bedrijf of evenement mist!

De schitterende Amerikaanse schoolbus van ECP Events is met nieuwe roomkleurige bekleding en een nieuwe marmoleum vloer een plaatje. Een visite kaartje voor uw gasten! Wij zijn bijzonder trots op deze schoolbus en komen dan ook graag bij u voorrijden om uw gasten te vervoeren!