Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

ENGELSE DUBBELDEKKERS

Wilt u voor uw onvergetelijke trouwdag naast bijzonder ook praktisch vervoer voor uw gasten? Dan bent u bij ECP Events aan het juiste adres.

 

Wij onderscheiden ons vooral door de zeldzame modellen. wij gebruiken kwalitatief sterke Engelse dubbeldekkers. Al vele gasten hebben hier naar tevredenheid gebruik van gemaakt. Wij bezitten 4 Engelse Dubbeldekkers: 3 voor personen vervoer en 1 voor promotievervoer. U vindt de volgende unieke dubbeldekkers in ons aanbod:

  • de witte Engelse Lodekka dubbeldekker uit 1957 met een traditionele halve cabine voor 50 personen.
  • de rode Engelse Lodekka dubbeldekker uit 1963 met een traditionele halve cabine voor 52 personen.
  • de witte Engelse VR dubbeldekker uit 1969 voor 68 personen.

De Lodekka is een originele Engelse dubbeldekker met de traditionele cabine naast de motor. De Engelse dubbeldekker is voorzien van een koelcel, openslaande ramen en opslaande bank welke kan dienen als bureau. Aan de buitenzijde, zowel boven en beneden als voor en achter, vindt u rails voor reclame borden. Hierdoor is de dubbeldekker makkelijk aan te passen met reclame.

De open topper is bijzonder geschikt voor onder andere food promotie. Deze is voorzien van vier grote koelkasten, een uitgifte balie met openslaande zijklep, 220 volt stroom, zitjes boven met grote parasols, vipruimte en er is een juryruimte aanwezig.

De huurprijs van de Engelse dubbeldekker als trouwvervoer is € 585,00 voor standaard vier uur inclusief aan- en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.

Voor ieder extra uur reken wij een tarief van € 95,00 per uur.

IETS MAGISCH EN LEGENDARISCH!

Engelse dubbeldekkers hebben iets magisch en legendarisch en zijn daarom zeer geschikt voor vervoer bij bijvoorbeeld bruiloften. Met een Engelse dubbeldekker als volgbus kunt u met uw hele gezelschap op weg naar uw feestlocatie, ook geschikt voor kleinere groepen, u kunt dan heerlijk genieten van bijvoorbeeld alleen het bovendek. Daarnaast is een Engelse dubbeldekker de ideale uitkomst voor parkeerproblemen bij diverse trouwlocaties en het is fijn dat al uw gasten bij elkaar zijn en blijven. Een dubbeldekker is ook heel leuk vervoer bij schoolreisjes, uw leerlingen zullen een ritje met een bus die zij al zo vaak in een film gezien hebben niet snel vergeten! Natuurlijk zijn de bussen voor veel meer onvergetelijke dagen in te huren. De bussen zijn onder andere geschikt voor:

  • Evenementenvervoer
  • Inzet bij open dagen
  • Vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes
  • Familie dagen
  • Ander groepsvervoer met bijvoorbeeld carnaval.