Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

MUZIEK FESTIVALS

Wilt u een event organiseren, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? ECP Events helpt u graag op weg. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van bedrijfsevenementen en muziekfestivals. We kunnen u onder andere ondersteunen met het uitwerken van het concept, het benaderen van partners, het regelen van vergunningen, het zoeken van sponsoren en de gehele voorbereiding en uitvoering van uw event. U kunt hierbij denken aan promotie, catering, begroting, logistiek en het programma. ECP Events heeft ervaring met al deze facetten van het vak.

RIDDERSPEKTAKEL 2008

Als voorbeeld noemen wij het Ridderspektakel 2008 te Ridderkerk. Een sfeervol, 2-daags muziekfestival voor jong en oud met grote Nederlandse top artiesten, zoals Xander de Buisonjé, Jan Smit en Nick & Simon. ECP Events heeft dit festival geheel op eigen initiatief en met succes ontwikkeld, georganiseerd en uitgevoerd.

Voor dit festival is er veel aandacht besteed aan logistiek. Hoe zorg je er voor dat artiesten met hun installaties en instrumenten snel, veilig en soepel het podium op en af kunnen en dat de wachttijden tussen de optredens minimaal blijven? ECP Events heeft hiervoor uiterst succesvolle formules ontwikkeld.

Een ander belangrijk aspect van het festival was het licht en geluid. ECP Events heeft goede connecties met zeer ervaren licht en geluid specialisten. Deze specialisten hebben ervoor gezorgd dat het licht en geluid tijdens het Ridderspektakel 2008 daadwerkelijk een spektakel genoemd kon worden.

Steengoede artiesten, een geweldige sfeer, een magische lichtshow en een oorstrelend geluid in een muziektent welke plaats bood aan 7000 bezoekers. Dat waren in een notendop de ingrediënten voor het succes van het Ridderspektakel 2008.

Kortom, we hebben de connecties, we hebben de kennis en we hebben de ervaring om u te ondersteunen bij uw event of zelfs, indien u dit wenst, de gehele organisatie uit uw handen te nemen.

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Ridderspektakel 11 juli 2008 (vrijdagavond) 
Glashart
Danny Nicolay
Nick & Simon
Heeren van Oranje
Starkoo XL

Ridderspektakel 12 juli 2008 (zaterdagmiddag)
Gebroeders Ko
One Two Trio 123 Kindershow
Magic Rabbit Balloon Super Show
XVibe Streetdance
Ch!pz

Ridderspektakel 12 juli 2008 (zaterdagavond)
Boston Tea Party
Slagerij van Kampen
Sing ‘n Swing Duelling Piano’s
Xander de Buisonjé
Jan Smit