Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

VERVOER BEDRIJFSUITJES

Voor een bedrijfsuitje heeft u natuurlijk een vervoersmiddel nodig. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om niet een standaard bus te huren voor uw werknemers. Bij ECP events hebben wij allerlei bijzondere vervoersmiddelen voor vervoer bedrijfsuitjes te huur. Voor alle maten groepen kunnen wij u wel een vervoersmiddel bieden.

GEZELLIG MET JE COLLEGA’S OP STAP

Een van de vervoersmiddelen die wij aanbieden is een Amerikaanse schoolbus. De schoolbus heeft een mooi uiterlijk en geeft een gezellige sfeer. De bus is uitermate geschikt voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitjes. Ook is het een leuk detail aan het uitje om vervoert te worden in een bijzondere bus,

Een van onze andere vervoersmiddelen is een Engelse dubbeldekker. Deze bus heeft niet alleen een bijzonder uiterlijk, maar is ook nog eens praktisch! Wij bieden drie verschillende Engelse bussen aan die geschikt zijn voor vervoer bedrijfsuitjes. Deze variëren tussen een maximum van 50 tot 68 personen.

Al onze bussen zijn standaard 4 uur te huur. Uiteraard kunnen wij op uw verzoek dit verlengen per uur. De kosten van aan- en afrijden, brandstof, chauffeur, kilometers en btw zitten al in onze prijs verwerkt.
Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden voor uw vervoer voor bedrijfsuitjes.