Trouwauto’s

Bij de afdeling Trouwvervoer & Promotievervoer van ECP-Events bent u op de juiste plek voor het huren van Engelse dubbeldekkers, London Cabs, Excaliburs, Yellow Cabs, een Amerikaanse schoolbus, oldtimers en klassiek vervoer. ECP-Trouwvervoer onderscheidt zich vooral door zeldzame en niet veel voorkomende modellen.

Het regelen van uw trouwvervoer, of zoals de meeste zullen zeggen de trouwauto, is een speciaal moment. De gehele bruiloft heeft u tot in de puntjes geregeld en dan wilt u daarbij ook uiteraard bijpassend trouwvervoer, waarbij u met zekerheid kunt zeggen dat u een trouwauto krijgt welke 100% bij uw wensen aansluit.

Naast het trouwvervoer van de bruid en bruidegom kunt u bij ons ook volgbussen huren. Wij hebben als enige in Nederland traditionele maar ook kwalitatief sterke Engelse dubbeldekkers en een Amerikaanse Schoolbus. Al vele gasten hebben met veel tevredenheid gebruik gemaakt van deze volgbussen. De bussen zijn perfect om een grote groep gasten tijdens uw bruiloft te vervoeren. Praktisch en daarnaast ook erg leuk voor uw gasten.

Kort samengevat: U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? Bij ECP-Events bent u op het juiste adres. Wij helpen u graag.

Verschillende soorten trouwauto’s die wij verhuren: