Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

DAIMLER HUREN

Daimler kan terugkijken op een traditie die meer dan honderd jaar oud is en gemarkeerd wordt door gerenommeerde prestaties op het gebied van autotechniek. Vandaag de dag is Dailmer met zijn merk Mercedes Benz hard op weg om de positie van ’s werelds grootste producent van luxeauto’s te bereiken. Bij ECP events kunt u een Daimler huren. Wij beschikken over een Daimler DJ250 uit 1953 als trouwauto. Een prachtige roomkleur en nieuwe bordeaux ledere bekleding. De Daimler DJ250 is wederom een van onze zeldzame exemplaren. De Daimler was somber zwart en is nu levendig en prachtig roomwit, zeer geschikt voor u als trouwauto.

TARIEVEN

Wilt u graag een Daimler huren? Dan hebben wij voor u een voordelige aanbieding. De huurprijs van de Daimler DJ250 bedraagt namelijk € 510,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan- en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de auto langer huren dan 4 uur? Dan rekenen wij voor ieder extra uur een tarief van € 70,00 per uur.

INTERESSE

U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? En heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een Daimler huren? Bij een bruiloft die tot in de puntjes is geregeld hoort natuurlijk ook een bijpassende trouwauto. Bij ons kunt u een trouwauto krijgen die 100% bij uw wensen aansluit, dit alles om uw speciale moment nog specialer te maken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Daimler huren