Engelse dubbeldekkers

Wilt u voor uw onvergetelijke trouwdag naast bijzonder ook praktisch vervoer voor uw gasten? Dan bent u bij ECP Events aan het juiste adres.

Wij onderscheiden ons vooral door de zeldzame modellen. Wij gebruiken kwalitatief sterke Engelse dubbeldekkers. Al vele gasten hebben hier naar tevredenheid gebruik van gemaakt. Wij bezitten 4 Engelse Dubbeldekkers: 3 voor personen vervoer en 1 voor promotievervoer. U vindt de volgende unieke dubbeldekkers in ons aanbod:

  • de witte Engelse Lodekka dubbeldekker uit 1957 met een traditionele halve cabine voor 50 personen.
  • de rode Engelse Lodekka dubbeldekker uit 1963 met een traditionele halve cabine voor 52 personen
  • de rode Engelse VR dubbeldekker uit 1969 voor 68 personen

De Lodekka is een originele Engelse dubbeldekker met de traditionele cabine naast de motor. Deze Engelse dubbeldekker is voorzien van een koelcel, buffettafels, koffiezetapparaat, openslaande ramen en opslaande bank welke kan dienen als bureau. Aan de buitenzijde, zowel boven en beneden als voor en achter, vindt u rails voor reclame borden. Hierdoor is de dubbeldekker makkelijk aan te passen met reclame.

De open topper is bijzonder geschikt voor onder andere food promotie. Deze is voorzien van vier grote koelkasten, een uitgifte balie met openslaande zijklep, 220 volt stroom, zitjes boven met grote parasols, vipruimte en er is een juryruimte aanwezig.

De huurprijs van de Engelse dubbeldekker als trouwvervoer is €525,00 voor standaard vier uur inclusief aan- en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur rekenen wij een tarief van €65,00 per uur