Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

ENGELSE DUBBELDEKKER HUREN

Bij ECP events kunt u een Engelse dubbeldekker huren. Een Engelse dubbeldekker is uitstekend geschikt om uw gasten naar diverse locaties te vervoeren. Ook is de bus ideaal voor bijvoorbeeld trouwvervoer, gezellig voor zowel kleine als grote gezelschappen en een uitkomst voor parkeerproblemen bij diverse trouwlocaties. Tevens kunnen de twee families elkaar gelijk beter leren kennen met een ontspannen sfeer in de bus.

MOGELIJKHEDEN

Engelse dubbeldekkers hebben iets magisch en legendarisch en zijn daarom zeer geschikt voor vervoer bij bijvoorbeeld bruiloften. Met een Engelse dubbeldekker als volgbus kunt u met uw hele gezelschap op weg naar uw feestlocatie, ook geschikt voor kleinere groepen, u kunt dan heerlijk genieten van bijvoorbeeld alleen het bovendek. Een dubbeldekker is ook heel leuk vervoer bij schoolreisjes, uw leerlingen zullen een ritje met een bus die zij al zo vaak in een film gezien hebben niet snel vergeten! Natuurlijk zijn de bussen voor veel meer onvergetelijke dagen in te huren. De bussen zijn onder andere geschikt voor:

 • Evenementenvervoer
 • Inzet bij open dagen
 • Vrijgezellenfeestjes en andere groepsuitjes
 • Familie dagen
 • Ander groepsvervoer met bijvoorbeeld carnaval.

TARIEVEN

Wilt u graag een Engelse dubbeldekker huren? Dan hebben wij voor u een voordelige aanbieding. De huurprijs van de Engelse dubbeldekker bedraagt namelijk € 585,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de bus langer huren dan 4 uur? Dan rekenen wij voor ieder extra uur een tarief van € 95,00 per uur.

INTERESSE

Heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een Engelse dubbeldekker huren? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  engelse dubbeldekker huren