Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

EXCALIBURS HUREN

Op de dag die de mooiste dag van je leven moet worden, wil je natuurlijk dat alles goed verloopt. Daar hoort ook het huren van de perfecte trouwauto bij. Kiest u bijvoorbeeld voor een Excaliburs. Bij ECP events kunt u verschillende Excaliburs huren.  De opvallende Excaliburs geven net dat beetje extra wat je als bruidspaar op je trouwdag verdient. Met deze luxe wagens waan je jezelf voor even in de jaren 30. Deze trouwauto’s zijn in verschillende kleuren en varianten te huur. Laat je als een royalty rondrijden en fotograferen in een karakteristieke Excalibur Cabriolet of Excalibur Sedan. Uiteraard kan de kap van de Excalibur Cabriolet tijdens het rijden gesloten worden wanneer het bijvoorbeeld onverwachts slecht weer wordt.

MOGELIJKHEDEN

Wilt u graag een van onze Excaliburs huren? Dan heeft u de keuze uit vier varianten. Heeft u vragen over onze modellen? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder de verschillende varianten;

 • Excalibur WW
 • Excalibur SD
 • Excalibur CR
 • Excalibur WB

INTERESSE

U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? En heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft Excaliburs huren? Bij een bruiloft die tot in de puntjes is geregeld hoort natuurlijk ook een bijpassende trouwauto. Bij ons kunt u een trouwauto krijgen die 100% bij uw wensen aansluit, dit alles om uw speciale moment nog specialer te maken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Excaliburs huren