Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

FORD MUSTANG HUREN

Wie wil er nu niet een echte 1966 Ford Mustang huren om in te trouwen? De Ford Mustang cabriolet uit 1966 heeft een prachtige diamant blauw met witte kap en een unieke wit/blauwe Pony lederen bekleding en is uiteraard geheel gerestaureerd, zowel van binnen als van buiten. Het is werkelijk een plaatje om in te trouwen, zowel open als met een dichte kap. De mooie witte kap kan elektrisch bediend worden, aankomen rijden met de kap open en voor iets langere ritten even de kap dicht. Wilt u lekker zelf rijden in deze prachtige oldtimer? Dat kan! Deze prachtige auto wordt ook verhuurd zonder chauffeur.

TARIEVEN

Wilt u graag een Ford Mustang huren? Dan hebben wij voor u een voordelige aanbieding. De huurprijs van de Ford Mustang Cabriolet uit 1966 bedraagt namelijk € 580,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan- en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw.

 

Ook heeft u de mogelijkheid om deze Ford Mustang huren zonder chauffeur. Van s’ morgens 06:00 tot ’s avonds 24:00 bedraagt het tarief slechts € 550,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan- en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik en btw. Wel is deze prijs exclusief € 250,00 borg

INTERESSE

U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? En heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een Ford Mustang huren? Bij een bruiloft die tot in de puntjes is geregeld hoort natuurlijk ook een bijpassende trouwauto. Bij ons kunt u een trouwauto krijgen die 100% bij uw wensen aansluit, dit alles om uw speciale moment nog specialer te maken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Ford Mustang huren