Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

HUMBER HUREN

Bij ECP events kunt u een klassieke Humber huren. De Humber Snipe Saloon uit 1934(!) is opnieuw een uiterst zeldzame oldtimer trouwauto in ons aanbod. Deze klassieker is uiteraard ook geheel gerestaureerd. De auto is vierdeurs en in kleur roomwit met zwarte spatborden. Een unieke trouwauto waar er maar een paar van zijn gemaakt. Met deze Engelse trouwauto verrast u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten en iedereen die u verder ziet rijden. Voor zover wij weten, zijn er van dit unieke model nog maar 2 rijdende. Wij zijn dan ook erg trots dat wij dit zeldzame exemplaar aan kunnen bieden.

TARIEVEN

Wilt u graag een Humber huren? Dan hebben wij voor u een aanbieding. De huurprijs van de Humber Snipe Saloon bedraagt namelijk € 615,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan- en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de auto langer huren dan 4 uur? Dan rekenen wij voor ieder extra uur een tarief van € 70,00 per uur.

INTERESSE

U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? En heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een Humber huren? Bij een bruiloft die tot in de puntjes is geregeld hoort natuurlijk ook een bijpassende trouwauto. Bij ons kunt u een trouwauto krijgen die 100% bij uw wensen aansluit, dit alles om uw speciale moment nog specialer te maken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Humber huren