Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

Klassiek trouwvervoer Schiedam

Voor het huren van klassiek trouwvervoer Schiedam bent u bij de afdeling Trouwvervoer & Promotievervoer van ECP-Events aan het juiste adres. ECP-Trouwvervoer onderscheidt zich vooral door het verhuren van zeldzame en niet veel voorkomende modellen. Bij een bruiloft die tot in de puntjes is geregeld hoort natuurlijk ook een bijpassende trouwauto. Bij ons kunt u een trouwauto krijgen die 100% bij uw wensen aansluit, dit alles om uw speciale moment nog specialer te maken.

Mogelijkheden

Het klassiek trouwvervoer Schiedam en oldtimers die ECP-events aanbiedt zijn onder andere:

 • De Pontiac Stratochief. Onze Pontiac Stratochief is een uniek model uit 1958! Een juweeltje van een trouwauto. De prachtige Pontiac heeft de kleur roomwit met een Bordeaux rode zijbies.
 • De Humber Snipe Saloon. De Humber Snipe Saloon uit 1934(!) is opnieuw een uiterst zeldzame oldtimer trouwauto in ons aanbod. Deze klassieker is uiteraard ook geheel gerestaureerd. De auto is vierdeurs en in kleur roomwit met zwarte spatborden. Een unieke trouwauto waar er maar een paar van zijn gemaakt.
 • De Daimler DJ250. Wij beschikken over een Daimler DJ250 uit 1953 als trouwauto. Een prachtige roomkleur en nieuwe bordeaux ledere bekleding. De Daimler DJ250 is wederom een van onze zeldzame exemplaren. De Daimler was somber zwart en is nu levendig en prachtig roomwit, zeer geschikt voor u als trouwauto!
 • De Ford Mustang. De Ford Mustang cabriolet uit 1966 heeft een prachtige diamant blauw met witte kap en een unieke wit/blauwe Pony lederen bekleding en is uiteraard geheel gerestaureerd, zowel van binnen als van buiten. Het is werkelijk een plaatje om in te trouwen, zowel open als met een dichte kap. De mooie witte kap kan elektrisch bediend worden, aankomen rijden met de kap open en voor iets langere ritten even de kap dicht.

Interesse

Heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft het huren van klassiek trouwvervoer Schiedam ? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Klassiek trouwvervoer Schiedam