Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

LONDON CAB HUREN

Een London Cab kenmerkt zich door het authentieke design, met een duidelijke scheiding tussen de bestuurders- en passagiersruimte en natuurlijk de zwarte kleur. De Engelse taxi maakt al meer dan 50 jaar deel uit van het straatbeeld van London en andere Engelse steden. De strenge eisen van de Public Carriage Office zorgden ervoor dat veiligheid hoger in het vaandel stond dan innovatie. Bij ECP events kunt u een echte London cab huren. Wij bieden bruidsvervoer in diverse London Cabs aan, zowel in origineel zwart als in bijzonder roomwit. De originele zwarte London Cabs zijn gebouwd in 1972 en 1980. Daarnaast bezitten wij ook nog een roomwitte London Cab. Een unieke  trouwauto van het merk Beardmore uit 1956, geheel gerestaureerd en de inrichting is met rood leder vernieuwd. Een uiterst zeldzaam exemplaar, waarvan er in Nederland niet meer zijn in deze uitvoering.

TARIEVEN

Wilt u graag een London cab huren? Dan hebben wij voor u een voordelige aanbieding. De huurprijs van de roomwitte London cab bedraagt namelijk € 470,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan- en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de auto langer huren dan 4 uur? Dan rekenen wij voor ieder extra uur een tarief van € 70,00 per uur. De huurprijs van de zwarte London cab bedraagt € 390,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is ook inclusief aan- en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de auto langer huren dan 4 uur? Dan rekenen wij voor ieder extra uur een tarief van € 70,00 per uur.

INTERESSE

U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? En heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een London cab huren? Bij een bruiloft die tot in de puntjes is geregeld hoort natuurlijk ook een bijpassende trouwauto. Bij ons kunt u een trouwauto krijgen die 100% bij uw wensen aansluit, dit alles om uw speciale moment nog specialer te maken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  London cab huren