Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

PONTIAC HUREN

Onze Pontiac Stratochief is een uniek model uit 1958! Een juweeltje van een trouwauto. De prachtige Pontiac heeft de kleur roomwit met een Bordeaux rode zijbies. Het is een in Zuid-Afrika gebouwde oldtimer met prachtige witte bekleding, rechts gestuurd en zover wij weten de enige in Nederland! Bij de keuze voor deze Pontiac Stratochief heeft u veel belangstelling, een ieder kijkt zijn ogen uit bij het zien van dit zeldzame exemplaar. Bij ECP events kunt u deze Pontiac huren!

TARIEVEN

Bent u van plan om een Pontiac huren? Dan hebben wij voor u een voordelige aanbieding. De huurprijs van de Pontiac Stratichief bedraagt namelijk € 470,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan- en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de auto langer huren dan 4 uur? Dan rekenen wij voor ieder extra uur een tarief van € 70,00 per uur.

INTERESSE

Uiteraard wilt u een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer. Heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een Pontiac huren? Bij een bruiloft die tot in de puntjes is geregeld hoort natuurlijk ook een bijpassende trouwauto. Bij ons kunt u een trouwauto krijgen die 100% bij uw wensen aansluit, dit alles om uw speciale moment nog specialer te maken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  PONTIAC HUREN