Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

PROMOTIE VERVOER HUREN

Naast normaal vervoer kunt u bij ECP events ook promotie vervoer huren. De afdeling reclame- en promotievervoer van ECP events heeft twee Engelse dubbeldekkers met een bijzondere uitstraling, de Engelse dubbeldekker open topper 1963 en de Engelse dubbeldekker Lodekka 1957. De open topper is bijzonder geschikt voor onder andere food promotie. Deze is voorzien van vier grote koelkasten, een uitgifte balie met openslaande zijklep, 220 volt stroom, zitjes boven met grote parasols, vipruimte en juryruimte aanwezig. De Lodekka is een originele Engelse dubbeldekker met de traditionele cabine naast de motor. Deze Engelse dubbeldekker is voorzien van een koelcel, buffettafels, koffiezetapparaat, openslaande ramen en opslaande bank welke kan dienen als bureau. Aan de buitenzijde, zowel en beneden als voor en achter, vindt u rails voor reclame borden. Hierdoor is de dubbeldekker makkelijk aan te passen met reclame.

TARIEVEN

Wilt u graag promotie vervoer huren? Dan heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. De reclame- en promotie vervoer bussen worden standaard per etmaal verhuurd tegen een tarief van € 800,00. Deze prijs is inclusief aan- en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de bus langer huren?

 • Per drie dagen tegen een tarief van € 600,00 per dag all-in (exclusief 21% btw)
 • Per week tegen een tarief van € 500,00 per dag all-in (exclusief 21% btw)
 • Per maand tegen een tarief van € 400,00 per dag all-in (exclusief 21% btw)

INTERESSE

Heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft promotie vervoer huren? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Promotie vervoer huren