Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

Trouwauto huren Nieuwegein

Wilt u graag een trouwauto Nieuwegein huren? Bij de afdeling Trouwvervoer & Promotievervoer van ECP-Events bent u aan het juiste adres hiervoor. Bij ECP-Events bent u op de juiste plek voor het huren van trouwauto’s zoals Engelse dubbeldekkers, London Cabs, Excaliburs, Yellow Cabs, een Amerikaanse schoolbus, oldtimers en klassiek vervoer. ECP-Trouwvervoer onderscheidt zich vooral door zeldzame en niet veel voorkomende modellen. Bij een bruiloft die tot in de puntjes is geregeld hoort natuurlijk ook een bijpassende trouwauto. Bij ons kunt u een trouwauto krijgen die 100% bij uw wensen aansluit, dit alles om uw speciale moment nog specialer te maken.

Mogelijkheden

Voor een trouwauto huren Nieuwegein heeft u bij ECP events de keuze uit verschillende modellen. Onze oldtimers zijn altijd al de meest populaire trouwauto’s geweest, maar naast oldtimers beschikken wij ook over een hele nieuwe Volkswagen Beetle Cabriolet. Dit model is pas net op de markt en wij zijn één van de eerste in Nederland met het nieuwe model Beetle Cabriolet. Mocht het onverhoopt en onverwachts minder weer worden op uw trouwdag dan hebben wij een kap in bijpassende kleur! Met de Engelse dubbeldekkers en Amerikaanse schoolbussen als volgvervoer kunt u heerlijk met uw complete gezelschap op weg naar uw feestlocatie. De ideale uitkomst voor parkeerproblemen bij diverse trouwlocaties en het is fijn dat al uw gasten bij elkaar zijn en blijven!

Interesse

U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? En heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een trouwauto huren Nieuwegein? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Trouwauto huren Nieuwegein