Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

Trouwbus huren Maarssen

Bij ECP events kunt u een trouwbus huren Maarssen. Een Amerikaanse schoolbus of Engelse dubbeldekker is uitstekend geschikt om uw gasten naar diverse locaties te vervoeren. Ook is de bus ideaal voor bijvoorbeeld trouwvervoer, gezellig voor zowel kleine als grote gezelschappen en een uitkomst voor parkeerproblemen bij diverse trouwlocaties. Tevens kunnen de twee families elkaar gelijk beter leren kennen met een ontspannen sfeer in de schoolbus.

Mogelijkheden

Tijdens een trouwbus huren in Maarssen heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen uit de:

 • Amerikaanse schoolbus. De Amerikaanse schoolbus is met de nieuwe roomkleurige bekleding en nieuwe marmoleum bruine vloer een plaatje. Veelal zie je deze bus in film. Een echt origineel vervoer dus.
 • Engelse dubbeldekker. De Engelse dubbeldekker heeft dezelfde voordelen als de Amerikaanse schoolbus. Ze zijn beschikbaar in de originele kleur rood, maar ook in de kleur wit. Ideaal dus voor trouwvervoer!

Tarieven

Wilt u graag een trouwbus huren Maarssen? Dan hebben wij voor u een voordelige aanbieding. De huurprijs van de Amerikaanse schoolbus of de Engelse dubbeldekker bedraagt namelijk € 550,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de bus langer huren dan 4 uur? Dan rekenen wij voor ieder extra uur een tarief van € 70,00 per uur.

Interesse

Heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een trouwbus huren Maarssen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Trouwbus huren Maarssen