Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

Trouwvervoer gasten Dordrecht

Wilt u graag trouwvervoer gasten Dordrecht huren? Dan bent u bij de afdeling Trouwvervoer & Promotievervoer van ECP-Events aan het juiste adres. Bij ECP-Events bent u op de juiste plek voor het huren van vervoer zoals Engelse dubbeldekkers, London Cabs, Excaliburs, Yellow Cabs, een Amerikaanse schoolbus, oldtimers en klassiek vervoer. ECP-vervoer onderscheidt zich vooral door zeldzame en niet veel voorkomende modellen. Naast alleen vervoer voor het bruidspaar bieden we dus ook vervoer aan voor de gasten! Bij ECP events heeft u keuze uit veel mogelijkheden.

Mogelijkheden

Voor trouwvervoer gasten Dordrecht heeft u bij ECP events de keuze uit verschillende modellen. Onze oldtimers zijn altijd al de meest populaire auto’s geweest, maar naast oldtimers beschikken wij ook over een hele nieuwe Volkswagen Beetle Cabriolet. Dit model is pas net op de markt en wij zijn één van de eerste in Nederland met het nieuwe model Beetle Cabriolet. Mocht het onverhoopt en onverwachts minder weer worden op de trouwdag dan hebben wij een kap in bijpassende kleur! Op zoek naar groter vervoer voor meer gezelschap? Met de Engelse dubbeldekkers en Amerikaanse schoolbussen als volgvervoer kunt u heerlijk met uw complete gezelschap op weg naar uw feestlocatie. De ideale uitkomst voor parkeerproblemen bij diverse trouwlocaties en het is fijn dat al uw gasten bij elkaar zijn en blijven!

Interesse

U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer, ook voor uw gasten? En heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft trouwvervoer gasten Dordrecht huren? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Trouwvervoer gasten Dordrecht