Heeft u vragen of wilt u een trouwauto huren?
(0180) 420 020 info@ecp-events.nl

YELLOW CAB HUREN

Bij ECP events kunt u een echte Yellow cab huren. U kent de Yellow Cab natuurlijk vooral van films. Deze unieke trouw- en promotie auto is echt iets voor de liefhebbers die iets met New York hebben. Gevraagd worden in New York en dan als trouwauto een echte New York Yellow Cab, de combinatie is compleet! Leuk aan deze trouwauto is de grote instap, alleen bij een echte cab heeft u deze ruimte, u heeft zoveel ruimte dat je voor elkaar langs kan lopen. Op een trouwdag stap je toch gauw minimaal 6 keer in en uit de trouwauto, bij deze oldtimer is dat dus geen enkel probleem!

TARIEVEN

Wilt u graag een Yellow cab huren? Dan hebben wij voor u een voordelige aanbieding. De huurprijs van de Yellow cab bedraagt namelijk € 470,00 voor standaard vier uur. Deze prijs is inclusief aan- en afrijden naar de locatie, aantal gereden kilometers, brandstof verbruik, chauffeur en btw. Wilt u de auto langer huren dan 4 uur? Dan rekenen wij voor ieder extra uur een tarief van € 70,00 per uur.

INTERESSE

U wilt een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? En heeft u interesse in de verhuurservice van ECP events wat betreft een Yellow cab huren? Bij een bruiloft die tot in de puntjes is geregeld hoort natuurlijk ook een bijpassende trouwauto. Bij ons kunt u een trouwauto krijgen die 100% bij uw wensen aansluit, dit alles om uw speciale moment nog specialer te maken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Ook voor eventuele vragen en verdere informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)

  Yellow cab huren